Skil dig ud med items fra Sea New York

Der findes mange mærker, der er kendt for at være luksuriøse. Alle disse mærker har nogle helt særlige kendetegn, der gør, at du kan skelne dem fra hinanden. Ingen af dem gør det dog som Sea New York. De er et luksus brand, der gør sig bemærket gennem deres helt særlige øje for fashion og ved at kombinere to personlige stile indenfor modeverden. Kig på de ikoniske og smukke items fra Sea New York og lad dig inspirere til dit næste køb.

Hvem er Sea New York?

Sea New York er et mærke, der skiller sig ud fra mængden og tiltrækker øjet. Det kombinerer en typisk vintage stil med moderne og klassiske elementer, hvilket netop skaber en helt særligt, men også inviterende og elegant æstetik i tøjet.

Silhuetterne skabes med brug af både blonder, broderi, strik og tekniske evner i form af håndarbejde, hvorfor det er helt særligt luksuriøse items, der emmer af kvalitet og godt arbejde.

Vælg en Sea New York kjole og lad øjnene falde på dig

Sea New York er som sagt ikke et mærke, der er for alle. De bevæger sig nemlig ud i nogle anderledes snit og nogle anderledes print der tiltrækker opmærksomheden, når du bærer deres pieces – dog er det på den bedste måde.

Deres Sea New York kjole er nemlig helt igennem fantastisk at se på, og samtidig med den kombinerer noget lidt skørt og ikke så klassisk som det, der ellers ses i modeverden, så er det også tydeligt, at den er skabt af en designer med sans for mode.

Er du interesseret i at skille dig ud og prøve grænserne af, så er denne Sea New York kjole altså helt perfekt til formålet.

Indlægs forfatter: admin