Skagerak er sommerens design

Sommeren er lige rundt om hjørnet. Temperaturen er efterhånden ved at blive tilforladelige. Solen står op tidligere og tidligere og går ikke ned før sent på aftenen. Vejret og årstiden indbyder til lange aftener på terrassen. Men her skal der selvfølgelig være de helt rigtige møbler at sætte sig i. Det skal være kvalitet, man skal sidde godt i dem, og så skal de selvfølgelig have et skarpt og lækkert nordisk design. Skagerak er vejen frem uden tvivl.

Skagerak er det gamle Trip Trap

De fleste mennesker i Danmark kender til Skageraks design. Det er lækkert. Det er nordisk. Og så er det på mange måder tidsløst. Skagerak er nemlig det gamle Trip Trap, der blot har skiftet navn. Langt de fleste har stiftet kendskab til netop Trip Trap. Hvem har for eksempel ikke haft klassikeren Trip Trap stolen stående derhjemme? Trip Trap har lavet rigtig mange tidsløse, smukke og ikke mindst praktiske klassikere. De kører nu blot under navnet Skagerak.

Men hvor kan du så komme ind og kigge på de flotte møbler? Det kan du i Ebeltoft. I Ebeltoft er butikken med navnet Huset Nordic Nature nemlig placeret helt nede ved havnen. Her har du mulighed for at gå på udkig efter dit næste køb af Skagerak. Inden du drager til Ebeltoft, har du muligheden for at tjekke sagerne ud ved at trykke på linket https://www.husetnordicnature.dk/brand/skagerak/.

Bliv klar til sommer på terrassen

Der findes mange forskellige muligheder, når du skal møblere din terrasse. Men du kan desværre hurtigt går galt i byen, hvis du ikke tænker dig om. Når det handler om havemøbler, skal kvaliteten nemlig være på plads. Det skal være nogle møbler, der skal kunne holde til både vind og vejr. De skal nemlig kunne stå ude i det danske sommervejr en hel sæson. Det siger ikke så lidt endda. Hvis du formår at købe nogle gode kvalitetsmøbler, er det så til gengæld møbler, der holder i mange år.

Udover kvaliteten, skal det selvfølgelig også være nogle møbler med et flot design. Møblerne skal passe til terrassen og haven og ikke mindst falde i din smag. Gå efter et tidsløst og nordisk design. Det går du sjældent galt i byen med.

Til sidst skal det naturligvis være nogle møbler, du sidder rigtig godt i. Havemøbler er til hyggelige stunder. Der skal man sidde godt.

Der er altså en række ting, du skal overveje. Heldigvis har Skagerak møbler til terrassen og haven, der lever op til alle disse ting. Så det er bare med at komme afsted til Ebeltoft.

Den perfekte indflytningsgave

Skagerak laver ikke kun møbler. De laver faktisk også rigtig mange andre flotte designprodukter af træ. Det er tidsløst og derfor en helt fantastisk indflyttergave. Slutningen af sommeren er tiden, hvor rigtig mange kommende studerende flytter ud og starter studie. Hvis du vil glæde en god ven eller familiemedlem, kan du for eksempel investere i en Skagerak bakke eller et Skagerak spækbræt. Det er en gave, de kan bruge i rigtig mange år ud i fremtiden.

Indlægs forfatter: admin