Sådan får du styr på firmabilen

Har din virksomhed en firmabil? Og har i helt styr på den, eller kommer den nogle gange i glemmebogen? Det er hjælp at hente, så det hele kører helt som det skal.

Firmabilen er ofte den del af virksomheden, hvor overblikket ikke altid er der. Det er superærgerligt for det burde slet ikke være sådan.

Faktisk burde firmabilen være et af de punkter, der bare spiller, hvor der ikke hersker nogen tvivl om noget som helst. Hvis du også har det sådan, skulle du måske overveje at få styr på vognen.

Om det er en bil, varevogn eller hvad I bruger, er der hjælp at hente.

Få installeret en tracker i bilen

En tracker kan være med til at vide, hvor bilen er placeret. Det har selvfølgelig en del fordele. Det kunne være tyverisikring, da trackeren er meget besværlig at afinstallere og smide væk.

Det kan være i forbindelse med levering eller lignende, hvor du vil vide, hvor bilen er. Chaufføren kan jo være forhindret i at snakke med dig eller en leverandør.

Der er altså klare fordele, hvis man gider at se dem, og faktisk er det slet ikke så dyrt.

Trackeren kan desuden installeres steder, hvor den vil være umulig at finde, medmindre man selv har installeret den. Hvem vil fx kigge efter en tracker på batterier? Formentlig ikke nogen.

Der er altså tænkt over det hele, hvis du vælger en til din firmabil.

Derudover er det bare altid rart at kunne vide, hvor firmabilen nu er henne, hvis nu den skal bruges. Det er selvfølgelig mest gældende, hvis virksomheden har flere firmabiler.

Service og eftersyns påmindelse

Hvor får du så fat på sådan en tracker til din bil? Du kan jo klikke dig ind på https://worklogger.io/moduler/flaadestyring/ og finde en tracker, der passer dig om din virksomhed.

Forskellige installationer har forskelligt udbytte. Det kan være, du fx får dig et apparat, der kan komme med en påmindelse, når bilen skal til service eller eftersyn.

En tracker, der kan fortælle dig en masse informationer om bilen, uden at du rejser dig fra skrivebordet. På den måde får du et meget bedre overblik over din bil(er).

Først og fremmest kan du vide præcis, hvor den er hele døgnet rundt. Derudover hjælper til at bilen altid er i bedste stand. Den hjælper dig til at få et konkret overblik over de biler, din virksomhed har til rådighed.

Alle virksomheder er forskellige

Der er forskellige løsninger til forskellige virksomheder. I har brug for noget forskelligt, der passer jer.

På hjemmesiden kan du til- og fravælge en masse ting, der enten passer eller ikke passer din virksomhed. På den måde får du et skræddersyet tilbud til din firmabil.

Fælles for jer er, at I alle kunne bruge at få bedst muligt styr på jeres firmabiler. Tænk hvis den blev stjålet, og du kunne have haft en tracker i bilen. Det er en ærgerlig situation, du helst vil være foruden.

Gå ind på hjemmesiden og find et tilbud, der passer lige din virksomhed.

Indlægs forfatter: admin