Sådan bygger du nemt din egen webshop, med Shopify

Hvis du pusler med tanker om at have din egen webshop, så er det måske nemmere end du tror. Med en webshop kan du tjene på salg af diverse produkter og varer, uden at du nogensinde skal købe dem eller investere i en lagerbeholdning. De fleste webshops fungerer i dag sådan, at de linker til leverandører og distributører, hvor varerne rent fysisk befinder sig. Det kan endda være udenfor landegrænserne. Frihandel indenfor EU har gjort det muligt at du kan købe en vare online i Danmark, til danske vilkår og under dansk lovgivning, selv om varen befinder sig på et varelager i et andet EU land.

Det er heller ikke dyrere, at forsende varer på tværs af EU lande. Det har heller ikke mærkbar indflydelse på leveringstiden, om en vare står på et lager i Tyskland, Frankrig eller Danmark. I nogle tilfælde kan du opleve at du får en vare hurtigere leveret fra udlandet, end i Danmark. Det skylder ikke mindst logistiske og økonomiske problemer som PostNord døjer med.

Så, hvis du drømmer om din egen webshop, så er det bare at komme i gang med det. Med Shopify er det nærmest en barneleg. Find her nogle gode tips for, hvordan du kan komme i sving.         

Hvad er Shopify?

Shopify er en succesfuld professionel webshop løsning til design og drift af webshops, som er utroligt populær i både Danmark og den store verden. Med Shopify kan du bl.a. lave:

  • Mobilvenlige webshop platforme i moderne og æstetiske design. Shopify giver dig udmærkede værktøjer til at slippe din kreativitet løs. Det er nemt at bruge og du kan arbejde med Shopify på smartphones, tablets eller computere, uanset styresystem.
  • Med Shopify har du mange avancerede muligheder for at tilpasse og finpudse design og funktioner af din webshop.
  • Shopify giver dig en høj datasikkerhed, stor hastighed og mulighed for cloud hosting.
  • Med Shopify får du også state-of-the art værktøjer til SEO samt integration for et væld af forskellige apps.                
  • Shopify indeholder også avancerede og højt effektive marketings værktøjer.

Få hjælp af professionelle

Her finder du alt hvad du har brug for at komme i gang med en smart Shopify webshop. Eagle Media er en virksomhed med stor erfaring indenfor webshop design med hjælp af Shopify. Når du bruger deres Shopify løsninger, har du mulighed for at blive en certificeret Shopify partner. Det giver dig de fordele at du kan trække på professionelle erfaringer og resurser fra danske Shopify eksperter.

Det er gratis og uforpligtende at komme i gang

Du har måske betænkninger, fordi du aldrig har prøvet noget lignende før? Skrot dem, dem er der ikke brug for. Hvis du endnu ikke har en Shopify webshop, klan du starte med en Shopify trial. Ved at skrive til deres mail kan du endda få en ubegrænset prøveperiode. På den måde kan du prøve kræfter med Shopify uden at det koster dig en rød reje. Med Shopify trial kan du helt gratis afprøve alle mulige design og funktioner inden din webshop går online.

Indlægs forfatter: admin