Mangler du en erfaren elektriker eller elinstallatør?

Det er vigtigt at få en autoriseret elektriker eller installatør til at udføre el- og installationsopgaver i hjemmet. Det er simpelthen et område, hvor man ikke må gå på kompromis og tro, at man kan spare lidt ved at gøre arbejdet selv. Al arbejde med el, især stærkstrøm, skal følge særlige regler, og derfor er det installatørens ansvar at sikre, at arbejdet udføres forsvarligt og alle bestemmelser overholdes. Men hvor og hvordan finder man den rette til opgaven?

At vælge den rigtige elektriker

Alle el- og installationsvirksomheder har i dag hjemmesider, hvor du kan hente information om lige netop deres specialer. Først skal du være bevidst om, hvilken opgave der skal udføres: Har du brug for at få installeret et elektrisk anlæg i hjemmet? Skal der skiftes stikkontakter i hele huset? Eller er der problemer med, at køleskabet ikke fungerer, eller fryseren er for varm? Alt det kan en elektriker hjælpe med. Tjek på firmaets hjemmeside, om du har fået fat på en erfaren elektriker. Ofte vil der være et afsnit om det pågældende firmas erfaringer indenfor specifikke områder og eventuelt også en kundetilfredshedsundersøgelse. Man kan også bruge den mere analoge metode og spørge venner eller familie, om de kan anbefale en god og erfaren elektriker.  

Når elektrikeren kommer ud

De fleste elektrikere er fleksible, og det er som regel ikke svært at finde et tidspunkt, hvor de kan komme til dit hjem. Måske vil du helst være hjemme, så du med egne ord kan forklare det pågældende problem. Vær opmærksom på, at elektrikerens arbejdsdag ofte starter tidligt, allerede kl. 7.00. Det kan være en fordel for de hjem, hvor forældre og børn skal på arbejde og i skole ved 8-tiden. Så kan elektrikeren nå at komme inden, alle forlader huset.

Specifikke ønsker – tyverialarm?

Måske overvejer du at beskytte din bolig ved at få installeret en alarm, f.eks. hvis du allerede har haft indbrud én gang eller frygter, at det vil ske. Det kan en elektriker også hjælpe dig med. Faktisk har flere el-virksomheder i dag en bred vifte af muligheder, når det kommer til alarmer og overvågning. En løsning kan være et forholdsvist simpelt tyverialarm-anlæg, men det er også muligt at koble alarmen til andre sikringsanlæg i hjemmet, såsom tv-overvågning eller brandalarm. En elektriker kan hjælpe dig med at finde den helt rette løsning til lige netop dit behov. Læs mere her og find løsningen på dit problem.

Indlægs forfatter: admin