Mangler du den perfekte værtindegave?

I sidste uge skulle jeg til indflytter fest hos en bekendt. Vi kender ikke hinanden særligt godt, så jeg var meget i tvivl om hvad jeg skulle købe i værtindegave. For hvad giver man en person i gave, som man ikke er supertæt på? Jeg var meget i tvivl og derfor ringede jeg til min mor, som altid har nogle gode idéer.

Min mor fik mig overbevist

Da jeg nævnte problemstillingen til min mor, foreslog hun prompte chokolade. Jeg tænkte med det samme at det simpelthen var en for kedelig gave at give. For hvem bliver glad for den klassiske Anton Berg æske? Jeg nævnte for hende denne gave simpelthen var for upersonlig og kedelig. Til forsvar sagde hun at hun sidste gang havde køvt en gaveæske fra økoladen. Hun nævnte at chokoladen var af super kvalitet og smagte vidunderligt. Derfor gik jeg alligevel ind på deres hjemmeside oekoladen.dk og jeg må sige at jeg blev overbevist. Alt deres chokolade er håndlavet og dansk, tilmed er det økologisk. De går meget op i at levere indpakningen på en bæredygtig måde. På den måde bliver gaven alligevel personlig – for det er lige netop alle de ting som jeg går op i. Bæredygtighed, økologi og dansk produceret! – Bliver det meget bedre?

Økoladen.dk redet min dag!

Jeg besluttede mig for at købe en chokolade gaveæske fra økoladen og det viste sig at være en fremragende idé! Jeg modtag chokoladeæsken et par dage senere og indpakning er simpelthen så nydelig! En fin indpakning og herunder var de lækreste chokolader. Jeg synes at når man endelig giver chokolade i gave, er det vigtigt at chokoladen er af en ekstra fin kvalitet.

Gaveæsken var en succes 

Min gaveæske vare  en kæmpe succes. Chokoladen så så lækker ud at vi ikke kunne vente med åbne den. Så det endte med at vi fik spist alle chokoladerne inden vi tog hjem. Derfor har chokolade gaveæsken fra økoladen, min fulde anbefaling, hvis du står i en situation hvor du ikke ved hvad du skal give i værtindegave. Jeg er i hvert fald super glad for at jeg valgte denne type af gave. En tak skal gå til min mor herfra 😊

Indlægs forfatter: admin