Leder du efter selskabslokaler i Nordjylland, så kig på Ålbæk nær Skagen

Skal du holde en stor fest? Måske et bryllup, barnedåb, konfirmation eller fødselsdag? Så er Ålbæk gl. Kro nær Skagen et oplagt valg. Her kan du nemlig sammensætte din fest helt ned i de mindste detaljer, så alt bliver præcis, som du ønsker det. Personalet er yderst service mindet og vil gøre alt for, at du får en god fest, som du aldrig vil glemme – og det bedste af det hele er, at du ikke behøver at gøre noget selv, andet end at fortælle, hvordan du gerne vil have festen. Du kan finde Ålbæk gl. Kro her: https://www.aalbaek-kro.dk/fester/.

Der er flere fordele ved at vælge at holde festen på Ålbæk gl. Kro:

  • Du slipper for alt klargøringen til festen
  • Du slipper for at lave noget selv under selve festen
  • Du slipper for rengøringen efter festen
  • Du kan kombinere festen med overnatning til dine gæster eller dig selv

Klargøring til festen

Alle ved, hvor meget arbejde der ligger i at holde en stor fest. Der skal stilles borde frem, dækkes pænt op, findes blomster og borddekorationer, bestilles eller laves mad og pyntes op. Når du holder festen på Ålbæk gl. Kro slipper du for det – men du får stadig den gode del ved selv at bestemme, hvordan det hele skal gøres. Du aftaler alt ned i mindste detalje med personalet. Det gælder alt fra bordopstillingen til valg af blomster, som de også sørger for.

Servicering under festen

Når man er vært for en fest, så kan man risikere at stå efter festen og have en træls følelse indeni, da man har haft så travlt med at sørge for gæsterne, at man ikke har nået at snakke ordentligt med dem eller nyde sin egen fest. Holder du festen på kroen, så vil der være personale, der tager sig af både dig og dine gæster, så alle føler sig som blommen i et æg og kan nyde selskabet og den gode mad og drikke.

Opvask, oprydning og rengøring efter festen

Når festen er slut, kan du blot gå ligesom alle gæsterne – rengøringen står du nemlig ikke selv for, hvis du holder festen som sådan en pakkeløsning. Det gør, at du bedre kan læne dig tilbage og nyde festen, i stedet for at sidde og tænke på alle de ting, der skal rengøres, ryddes op og vaskes op, når gæsterne tager hjem eller dagen efter.

Overnatning i forbindelse med festen

Har du gæster, der kommer langvejs fra, så er en af de fantastiske muligheder ved at holde fest på en kro/badehotel som Ålbæk gl. Kro og Badehotel, at du har hyggelige hotelværelser lige ved hånden. Derved behøver dine gæster ikke at tage tidligt hjem, og festen bliver kombineret med et lækkert lille kro ophold. Du kan også selv vælge at booke et værelse, så du ikke skal gå ret langt, når festen er slut. Du er naturligvis selv med til at sammensætte menuen, hvor du kan rådføre dig med personalet, og dine gæster vil naturligvis få en særpris på overnatning i forbindelse med din fest.

Indlægs forfatter: admin