Lær at forstå kærligheden

Det er en kunst at forstå kærligheden. Det kræver nemlig, at man både forstår sig selv og sin partner . Og hvis man spørger nogen personer, der har været en del af et parforhold, kan de helt sikkert skrive under på, at det er lettere sagt end gjort.

De fem kærlighedssprog

Gary Chapman, som er personen, der er kommet op med teorien om hvordan man kan forstå kærligheden igennem såkaldte kærlighedssprog, har delt sproget op i fem dele. Anderkendende ord/ros, tid/samvær, gaver, tjenester/handlinger og berøring/kærtegn. De fleste mennesker vil nok kunne relatere lidt til alle de fem sprog, men det er forskelligt hvor meget eller hvor lidt, vi relaterer til de forskellige.

Forstå dig selv og din kærlighed

Klik her for at lære en masse om disse fem kærlighedssprog. at have kenskab til de fem kærlighedssprog vil hjælpe dig og din partner i de gode, såvel som de lidt mere svære stunder. Når man skændes, hjælper sprogene parret til at finde ud af, hvad skænderiet bunder i, og hvad begge parter skal gøre, for at stemningen igen bliver bedre. At finde ud af, hvordan man hver især udtrykker og giver kærlighed kan være med til at redde et forhold.

Indlægs forfatter: admin