Indret dit kontor med lækre kontormøbler

Er du en af de heldige, der kan have kontor hjemme? Eller har du fået tildelt dit eget kontor på arbejdspladsen, som du selv har fået til opgave at indrette? Du er sikkert spændt og ivrig efter at komme i gang med indretningen, men tøv en kende – husk på, at indretningen er meget vigtig i forhold til dit erhverv og til dig selv. Det vil vi komme nærmere ind på i denne artikel, hvor du vil få gode råd og vejledning i at indrette det perfekte kontor med gode kontormøbler.

Kontormøblerne har stor signalværdi til kunden

Hvis du skal betjene kunder på dit kontor, så er det meget vigtigt, at du tænker nøje over det designmæssige perspektiv i indretningen. Kommer kunden ind til et sjusket og kedeligt kontor, så er førstehåndsindtrykket af dig og din virksomhed eller arbejdsplads allerede lavet i løbet af de første få sekunder, og med et kikset kontor, så er det ikke et godt førstehåndsindtryk.

Sørg for at der er en såkaldt rød tråd i indretningen – en sammenhæng. Hold dig til én bestemt træsort i møbler. Du kan sagtens koordinere dette med neutrale farver såsom sort eller hvid. Kunden skal gerne føle sig godt tilpas, når han eller hund træder ind på dit kontor. Tænk gerne på at vælge lyse farver – herunder er belysningen også rigtig vigtigt. Rummet skal fremstå imødekommende og åbent.

Vælg nogle gode stole, som kunden kan sidde på og føle sig godt tilpas. Det kunne eksempelvis være en Babila Soft armstol, som kunden kan læne sig tilbage og slappe af i. Vælg også et pænt tæppe til at ligge under bordet, så kontoret fremstår lidt hjemligt og hyggeligt. Tilføj også gerne en stumtjener, så kunden har et sted at hænge sin jakke. Kunst på væggene vil også tilføje noget ekstra til hyggen.

Vælg gode kontormøbler, der er designet til at tilbringe mange timer med

Du skal ikke kun tænke på at dække dine kunders eller klienters behov – du skal også tænke på dine egne. Det gør naturligvis noget i sig selv, at man arbejder på et lækkert indrettet kontor, hvor kreativiteten kan flyde og hvor der kan være ro til at tænke, men det er ikke nok i sig selv. Når du sidder mange timer foran dit skrivebord, så er det yderst vigtigt, at kontormøblerne passer til dig.

Vælge et skrivebord, der kan justeres i højden, så du kan sidde afslappet foran det uden at kompensere ved at hæve eller sænke kontorstolen for meget. Kontorstolen bør også kunne justeres i højden, ligesom ryglænet gerne skal kunne justeres. Vær også opmærksom på, at kontorstolen gerne skal være ergonomisk, så den er rar at sidde på i mange timer hver dag, uden du risikerer at blive øm i kroppen.

Køb kontormøbler af høj kvalitet online

Du kan købe lækre kontormøbler af høj kvalitet online. Derved behøver du ikke at bruge en masse tid på at gå i fysiske butikker, og du slipper for at skulle slæbe dem hjem. Det er ofte også online, du finder de allerbedste tilbud på kontormøbler.

Indlægs forfatter: admin