Hvorfor bøvle med en dårlig mobil forbindelse?

Har du været ude for, at din forbindelse pludselig ryger, mens den allermest vigtig. Du sidder måske i en vigtig samtale. Du er måske i gang med en god serie. Du har et onlinemøde. Du har eksamen, der skal afleveres, eller en eksamen, der foregår online.

Hvad gør du så i den situation? Hvor du virkelig afhænger af velfungerende internet? Du lægger dig ned på jorden og råber til himlen, hvorfor det her altid sker for dig.

Eller måske gør du rent faktisk noget ved problematikken, i stedet for blot af klage over den.

Ringe opkald og internetforbindelse

Er du rykket i sommerhuset i coronatiden? Det virkede som en god ide. Rykke lidt væk fra byen, slappe af med ungerne og kæresten, men så kommer problemerne.

Ikke bare er der unger og kæreste, der forstyrrer din arbejdsrytme. Der er også de problemer, der altid er i et sommerhus. Du har ringe forbindelse. Du har ikke rigtig net. Du kan ikke downloade eller sende, som du ønsker og har behov for. Hvad i alverden skal du så stille op?

Mange har brug for bedre forbindelse

Måske kender du også bare problematikken fra dit eget hjem, der ligger langt fra en telefonmast. Måske kender I til det på arbejdet – der er ringe forbindelse.

Det I går er, at I bestiller noget en signal forstærker. Hvis det er på jobbet, bliver I kolleger enige og kræver af jeres chef, at chefen investerer nogle penge i noget så vigtigt som god forbindelse.

Hvis det er på skolen, gør I det samme. Er I i sommerhuset, så må I selv punge ud, måske kan I være så heldige at kunne trække det fra.

Få en generel bedre forbindelse

Hvad gør det at have en signal forstærker. Helt banalt gør det selvfølgelig jeres signal bedre. Det bringer forbindelsen tætter på jer.

I vil hurtigt opleve, at den dårlige forbindelse enten udryddes eller i hvert fald får svære omstændigheder. Det bliver meget nemmere at holde møder, samtaler osv.

Det er som at anskaffe sig sin egen telefonmast i huset. Den koster ikke mange penge, det gør et fantastisk arbejde – den skal bare installeres med det samme.

Din forbindelse på telefonen eller på computeren er alfa og omega, når det kommer til dit arbejde. Men i lige så høj grad, når du bare skal slappe af med din familie i sommerhuset. Og hvad nu, hvis der skulle ske noget, og I ikke kan kontakte nogen – det skal bare virke.

Undgå uheldige opkald og lang ventetid

Du har sikkert prøvet, at du snakker med din chef, kollega, samarbejdspartner, og pludselig bliver forbindelsen forringet. I er måske færdige med det vigtige og snakker bare og noget mere generelt.

Måske er det det allervigtigste punkt i hele samtalen. Måske kan du slet ikke få forbindelse.

Det skal virkelig ikke ske. Derfor skal du have en signal forstærker. Den gør bare livet nemmere, hvis du oplever at have ringe forbindelse fra tid til anden. Få den med det samme, og undgå problemer med forbindelse i fremtiden.

Indlægs forfatter: admin