Her er nogle af de mange behandlinger, du kan få med botox

Det kan være, at du allerede kender lidt til botox, og det er noget, du overvejer at få. Man kan bruge botox til mange forskellige områder i ansigtet, og man kan have forskellige mål, når man får botox behandling. I denne artikel kan du læse mere om, hvilke botox behandlinger der findes. Så kan det være, du bliver klogere på, om der er en behandling, som du godt kunne tænke dig.

Har du rynker i panden?

Det er helt naturligt, at man begynder at få rynker i panden, fordi man gennem livet går rundt og løfter øjenbrynene. Det er dog ikke alle, der er vilde med disse rynker, og derfor er det meget populært at få botox i panden. Når man får en Botox behandling, så lammer man musklerne, så man ikke længere kan lave de bevægelser, der giver rynker. Det er dog ikke en behandling, der er permanent, så du skal ikke være nervøs for at prøve det. Det er individuelt, hvor længe en behandling har virkning, men som udgangspunkt holder det i 6-12 måneder.

Rynker du mellem øjenbrynene?

Den mest populære behandling at få med botox er at få det lagt mellem øjenbrynene. Man kan nemlig godt komme til at gå rundt og se lidt sur ud, når der først er dannet sig linjer mellem brynene. Der er også nogle, der får spændingshovedpine, fordi de ikke kan lade vær med at gå og rynke. Det kan især være svært, når det er sommer, og solen skinner udenfor. Her kan man nemlig nemt komme til at gå og rynke brynene. Du kan både få behandlingen, hvis du døjer med hovedpine, eller hvis du er træt af mærkerne.

Har du for meget tandkødssmil?

Der er også nogle, der får behandlet deres tandkødssmil med botox, hvis de synes, at de viser for meget tandkød, når de smiler. Man kan nemlig få lagt botox over læben, så den ikke kan ”flyve” så langt op over tandkødet, når man smiler.

Træt af dine smilerynker?

Du kan også få botox i dine smilerynker, hvis du synes, at det får dig til at se ældre ud. Der er også nogle, der synes, at smilerynker er charmerende, men man må gøre det, som man selv har det bedst med. Hvis du får botox ved øjnene, så kan huden ikke folde sig sammen på samme måde, når du smiler. Med tiden vil linjerne bløde op, og til sidst kan man ikke længere se dem.

Næserynker?

Der er også nogle, der har tendens til at rynke næsen, når de griner. Det kan med tiden give en grim linje over næseryggen. Du kan dog undgå dette, hvis du får en botox behandling.

Indlægs forfatter: admin