Hæv din bundlinje med et palleteringsanlæg

Ejer du en virksomhed, hvor I ofte sender paller? Så kan det være en stor fordel med et palleteringsanlæg. Met et sådant anlæg kan du hurtigt og effektivt få pakket dine paller, så de er klar til forsendelse. Det sparer dig både for tid og energi. Med et palleteringsanlæg kan du også afsende flere paller hurtigere, hvilket kan hjælpe med at hæve din bundlinje. Læs mere om palleteringsanlæg i det følgende.

Få et palleteringsanlæg, der passer til din virksomhed

Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvordan man palleterer. Processen kommer blandt andet an på, hvilke produkter du skal afsende. Derfor er det også kun naturligt, at du selvfølgelig skal have et palleteringsanlæg, der passer til behovene i din virksomhed.

Når du skal købe et anlæg til palletering, er det derfor vigtigt, at anlægget passer til den slags paller, som I anvender i firmaet. Heldigvis er det ikke svært at finde. Du kan nemlig få pallelastere, der er designet lige efter dine ønsker og behov. Blandt andet kan du anlæg til følgende typer paller:

  • Standard EU paller
  • UK paller
  • Kvartpaller
  • Halve paller

Hvad er palletering?

Ved palletering bliver produkter puttet ind i toppen af anlægget. Herefter bliver de skubbet ind på et lasteplanet, hvor de danner et bestemt pallemønster. Bagefter bliver laget flyttet over på en palle. Denne proces bliver ved med at gentage sig, indtil en specifik stakhøjde er nået.

Derfor er et palleteringsanlæg i langt de fleste tilfælde en klar optimering af dit pakkesystem, som vil hjælpe dig med at effektivisere din virksomhed. Skulle en pallelaster ikke være det bedste valg for din virksomhed, findes der også andre alternativer. Blandt andet kan du i stedet vælge en såkaldt robotpalleteringsløsning.

Vælg altid et gennemtestet og driftsikkert anlæg til palletering

Hvis du gerne vil have et palleteringsanlæg til din virksomhed, er det vigtigt, at du vælger et anlæg, der er blevet gennemtestet. Du skal være sikker på, at anlægget formår at pakke dine paller korrekt.

Derudover er det også vigtigt, at producenten er kendt for at fremstille anlæg, der er driftsikre. Hvis anlægget går ned, vil du i stedet skulle udføre pakningen manuelt. Derfor vil din virksomheds leveringstid med stor sandsynlighed blive forsinket. Derudover kommer der også en regning til reparation af anlægget.

Derfor kan du spare dig selv for en del bekymringer og tidsspilde ved at vælge et driftsikkert anlæg.

Indlægs forfatter: admin