Guide – sådan passer du på dine negle

Ønsker du at passe på dine negle, og undgå at de flækker og bliver grimme? Dette kan gøres på flere forskellige, effektive måder. Læs med herunder, og få en guide til, hvordan du passer på dine negle.

Fugtiggør dine negle

En af måderne hvorpå du kan passe på dine negle, og sørge for, at de er flotte hele året rundt, er ved at fugtiggøre dem. Dette kan blandt andet gøres ved hjælp af negleolie og håndcreme. Negle og hår er lavet af det samme, og neglene skal derfor, ligesom håret, fugtiggøres for at holdes sunde og lækre. På denne måde sikrer du optimal negle groning.  

Fil og klip dine negle

En anden ting du kan gøre for at passe og pleje din negle er, at file og klippe dine negle regelmæssigt. Når du skal klippe dine negle, er det vigtigt, at du bruger en neglesaks, der er lavet præcist til formålet. Med neglesaksen kan du klippe små stykker af neglen og til sidst klare finarbejdet med en neglefil. Når du skal file neglene med en neglefil, er det vigtigt, at du holder dig til at file i én bestemt retning. Grunden til dette er, at du undgår at risikere at ødelægge neglepladerne, så de flosser og skiller. Fil derudover udefra og ind mod midten, og husk løfte filen fra neglen regelmæssigt. Vær altid forsigtig, når du filer dine negle – på denne måde opnår du det bedste resultat.

Professionelle negle

Ønsker du ikke bøvlet med at passe og pleje egne negle, kan du altid kontakte en professionel negletekniker, der let kan klare jobbet for dig. Hos en negletekniker får du ikke kun passet, plejet og fugtiggjort dine negle, men du kan også få smukke negle fyldt med farver og flotte designs. Dette kan være en smule dyrt, men kan oftest betale sig i sidste ende. Hos en professionel negletekniker skal du blot læne dig tilbage og nyde behandlingen og det endelige resultatet. Er du i tvivl om, hvem din negletekniker skal være? 

Indlægs forfatter: admin