Find den rette solafskærmning til netop dit projekt

Om du er en person, der leder efter en afskærmning for lyset til dit hjem, dit kontor, din café eller noget helt andet, så er der mange forskellige muligheder for at kontrollere solens stråler og lysindfald, så du kan få lavet de ting, du nu skal lave.

Det er også vigtigt med den rette afskærmning, hvis man har store vinduer og vil undgå, at der bliver for varmt indenfor om dagen. Solen er skøn, men den kan også være til stor gene, når man for eksempel skal arbejde på sin computer og den skinner ind.

Her kan du læse lidt om de forskellige muligheder for afskærmning.

Markiser til alle behov

En markise er en rigtig dejlig ting at investere i. Det kan for eksempel være noget for dig, der er terrasseejer og sommetider gerne vil kunne vælge at sidde i skygge, når solen bager ned. Her kan det være en god idé at undersøge knækarmsmarkiserne.

Det er også vigtigt for caféejere med udeservering at have en god markise, som kan stå imod regn og blæst, så gæsterne kan hygge sig uden for caféen på trods af vejret. Som caféejer kan man med fordel vælge at få sit logo eller cafénavn på. Udtrykket på en cafés markise betyder meget for indtrykket, man får som forbipasserende.

Drejer det sig om kontorområder, hvor der er mange skærme, kan man få faldskærmsmarkiser, der sidder skråt uden på vinduet for altid at sikre solen fra at skinne direkte ind.

Persienner er den optimale solafskærmning

Persienner er den klassiske solafskærmning, som mange altid vender tilbage til at bruge i deres hjem. Den er langt mere fleksibel end for eksempel klassiske gardiner, fordi du med persiennerne kan regulere lysindfaldet nemt. Du kan hæve, sænke, åbne og lukke dem efter behov, da man jo tit gerne vil have en smule lys ind i sit hjem uden at det generer.

Desuden er persienner også en god afskærmning, som nemt gør det umuligt for folk at se ind af vinduerne i ens hus eller lejlighed om aftenen. Der findes en masse forskellige persienner med forskelligt udtryk på markedet. Generelt kan du læse mere om velfungerende, praktiske og pæne muligheder for solafskærmning her.

For nogle er det essentielt med en god læskærm

Udover solafskærmning kan det også nogle gange være yderst nødvendigt at skærme for vind og blæst. Hvis du har en terrasse eller en stor altan, kan det, der nogle gange afholder dig fra at bruge den, være, at det simpelthen blæser for meget derude, særligt når det bliver efterår. Hvis man er en person, der egentlig godt kan klare at sidde ude, når det er køligere, men blot er generet af vinden, kan man løse dette problem med en rigtig god læskærm. Man kan nemt tage den op og ned, som det passer en. Den kan udover at skærme for vindstød også give privatliv, så folk ikke kan kigge ind. Den kan naturligvis også skærme for solen.

Indlægs forfatter: admin