Få svar på dine spørgsmål om regnskab og årsregnskab

Som erhvervsdrivende skal du have styr på dit regnskab. Dette betyder, at dine tal skal præsenteres på en overskuelig måde, så din virksomhed kører som smurt, og så du får indberettet den rette information til skat. 

Det tager tid at beregne og udarbejde et regnskab. For mange kan det være svært at finde tiden, hvis du i samme omgang driver en virksomhed. Du kan med fordel overveje et revisionsselskab, som kan udarbejde dine regnskaber, så du ikke skal bekymre dig om andet end at drive din virksomhed. Få svar på alle dine spørgsmål angående regnskab og årsregnskab nedenfor. 

Hvad skal jeg anvende et regnskab til?

Din virksomheds regnskab er dit virksomheds økonomiske ansigt. Derfor vil det betyde, at potentielle partnere, du har, samt leverandører kan benytte sig af dit regnskab til at få et indblik i din virksomhed. Derfor skal I kunne præsentere et overskueligt regnskab. 

Derudover skal du anvende din virksomheds regnskab, hvis du ønsker at optage et lån i din virksomhed.

Hvilke former for regnskaber kan et revisionsselskab hjælpe med?

Et revisionsselskab kan tilbyde beregning og udarbejde af alle former for regnskaber. Dette inkluderer både din virksomheds månedsregnskab, kvartalsregnskab, halvårsregnskab og din virksomheds årsregnskab.

Du vil få udarbejdet et overskueligt og grundigt regnskab, som nemt kan læses og anvendes af samarbejdspartnere, leverandører og andre interesserede. 

Hvilket revisionsselskab bør jeg vælge?

Robæk arbejder med revision, og hjælper virksomheder af forskellige størrelser beliggende i Jylland omkring Grenaa. Selskabet kan altså tilbyde din virksomhed en revisor, der er statsautoriseret, og som er opdateret angående alle gældende love og regler for regnskabsforhold, så du får et grundigt udarbejdet regnskab. 

Med en statsautoriseret revisor er din virksomhed garanteret høj faglighed, arbejde med fokus på etiske regler, samt professionel sparring og rådgivning. 

Hvad er mit næste skridt?

Du kan med fordel tage kontakt til Robæk ved at følge linket ovenfor. Herinde kan du udfylde en kontaktformular og forklare, hvad din virksomhed har brug for. Kort tid efter vil du modtage et uforpligtende opkald fra Robæk.

Her kan du få en konstruktiv snak og få klarhed over, hvad Robæk kan hjælpe din virksomhed med.

Indlægs forfatter: admin