Få en komplet GPS løsning til din flåde

Har du dagligt flere køretøjer ude på vejene, så kan det være svært at holde styr på dem. Overblikket ryger nemt. Det gør det dog ikke, hvis du har GPS sporing på din flåde. Så har du altid overblik over, hvor det enkelte køretøj befinder sig.

Har du installeret en GPS tracker i hvert af dine køretøjer, så kan du via satellit se, hvor de er. Du kan altså holde øje med dine biler, lastbiler, motorcykler eller endda skibe eller helikoptere. Alle typer køretøjer og andre transportmidler kan spores med en GPS.

GPS sporing giver mange fordele

Når du kan holde øje med dine køretøjers placering, kan du have overblik. Overblik kan gøre optimering nemmere. Hvis du skal sende en bil hen til en bestemt adresse, kan et godt overblik hjælpe dig med at sende den nærmeste bil.

Der er naturligvis andre måder at holde styr på din flåde på. Med live overvågning får du dog det sikreste og bedste overblik. En lille GPS tracker i hvert køretøj kan løbende holde dig opdateret på, om chaufføren fx bliver nødt til at køre en omvej på grund af vejarbejde eller andet. Det er også nemt for dig at tjekke op på, hvor dine chauffører befinder sig.

Mere end bare sporing

Vil du have en god komplet flådestyringsløsning, så kan du finde Danmarks billigste GPS sporing og flådestyring hos LiveGPS. I et brugervenligt system får du en løsning, der lader dig holde øje med din flåde på flere måder.

Du har live GPS sporing af dine køretøjer med en høj opdateringsfrekvens. Du har også et værktøj, der gør rapportering og optimering nemmere. Endda planlægning og uddelegering kan systemet hjælpe dig med. Du kan kommunikere med dine chauffører og tildele opgaver løbende.

Der er ingen startomkostninger at tænke på. Det er et månedligt abonnement, som findes i flere forskellige størrelser. Så kan du vælge den pakke, der passer bedst til dine ønsker. Er der nogle funktioner, du ikke har brug for, kan du nøjes med et af de mindre abonnementer. Du kan også tage det store og få det hele med.

Tilfredsstiller også forsikringsselskabet og SKAT

Der kan ligge et krav fra dit forsikringsselskab om en overvågning af din flåde, der er baseret på satellit og altså bruger GPS sporing. Med en forsikringsgodkendt GPS tracker i bilerne kan du tilfredsstille dit forsikringsselskab.

Skulle en bil i din flåde blive stjålet, så kan den hurtigt og nemt blive fundet igen. Den lille, holdbare tracker kan løbende opdatere dig om, hvor bilen er på vej hen. Trackeren er batteridreven og går ikke i stykker på grund af lidt regnvejr eller et par slag.

Med GPS sporing i dine biler har du desuden en elektronisk kørebog, som er godkendt og lever op til kravene hos SKAT. Udover trygheden i, at den lever op til kravene for kørselsregnskab, gør en elektronisk kørebog det nemmere at holde regnskab med kørslen.

Kom i gang med GPS sporing af dine køretøjer i dag, og oplev en nemmere hverdag, tryghed og en optimering, der kan mærkes på bundlinjen.

Indlægs forfatter: admin