Det skal du købe til festival

Skal du afsted på festival i år? Så er der en del ting du skal have med dig!

Her skriver vi lidt om hvilke forskellige ting, det kan være rigtig rart for dig at få med. På den måde kan du bedre forberede dig og få en endnu bedre festivals oplevelse!

Så læs endelig med her, planlæg forud og få dig en dejlig oplevelse-

Festivalpakker

Hvis du er helt ny og aldrig har prøvet at være på festival før, så kan det være en rigtig god ide for dig at anskaffe en eller flere festivalpakker.

Og hvad er festivalpakker så helt præcis? Det er simpelthen en stor pakke hvor alt det du har brug for til hele festivalen, er blevet samlet sammen. Der er netop derfor det er en god ide for dig, som ikke har hverken telt, sovepose eller lignende, at købe en sådan pakke.

Du kan naturligvis købe en pakke i forskellige størrelser alt efter hvad det er du skal have brug for. Det er jo ikke alle der har brug for et underlagen.

Desuden findes der også forskellige pakker alt efter hvor mange mennesker i er afsted. Er i kun to gode venner der er afsted sammen? Eller er i et større hold på måske 5-6 stykker?

I kan købe festivalpakker lige til det behov, som i har. Så køb en eller flere festivalpakker i dag og vær godt forberedt til når den store flere dages fest går i gang.

Telt

Hvis du allerede har en sovepose og lidt af hvert, som du kan hive med dig på festival, så mangler du måske kun teltet. Så er der jo ingen grund til at gå ud og købe en eller flere festivalpakker.

Prøv at kigge dig godt omkring hvis du gerne vil have fat i et godt telt. Måske du kan finde en billig brug en online på nettet? Eller måske en af dine venner eller et familiemedlem har et liggende?

Køb det gerne billigt for det bliver sikkert en del medtaget, når du er afsted. Se de populære oppustelige telte her.

Køb noget særskilt grej

Hvis du ikke har lyst til at bruge dine egne ting, fordi du regner med at det bliver ødelagt, så kan du også købe en eller flere festivalpakker.

Hvis du har en rigtig dyr og dejlig sovepose eller et robust telt derhjemme, som du ofte bruger til camping, så er det ikke lige sagen at hive det med dig på festival. Der kan det nemlig ofte gå i stykker, fordi folk falder ind i det. Eller måske falder der en åben øldåse ind i dit telt en af dagene og overdænger din sovepose.

Lige netop af de grunde kan de sagtens betale sig, at du i stedet for køber noget billigt til lejligheden. Her kan festivalpakker være en god hjælp.

Med festivalpakker får du nogle billige telte og nogle billige soveposer samt mere, som det ikke gør nær så meget, hvis det bliver slidt og ødelagt af turen.

Det ville være rigtig træls at tage alt det pæne med, hvis det alligevel bliver ødelagt. Så overvej kraftigt om du ikke i stedet skulle kæbe noget særskilt til turen.

Billigt

Uanset hvad du vælger – om det så er festivalpakker eller en anden løsning du finder – så husk at købe det billigt.

Der er stor sandsynlighed for at dine ting går i stykker eller at du ikke gider at slæbe det med hjem igen efter et par dage med druk. Så brug endelig ikke for mange penge på det.

En festival kan i forvejen være en dyr oplevelse uden at man behøver at gøre det endnu dyrere for en selv.

Indlægs forfatter: admin