Varmepumpe

Varme pumper er i dag en af de mest økonomiske og miljøvenlige varmeløsninger du kan finde.

De forskellige udgaver på markedet giver rig mulighed for at spare penge både i hjemmet og sommerhuset med en varmepumpe som løsning.

Varmepumpe til sommerhuset

I et hus, der ofte står tomt store dele af året, kan der let ske en af to ting. Enten bliver huset klamt og fugtigt, hvilket giver et dårligt inde miljø, når I skal være der og øger risikoen for skimmelsvamp, ellers kan det være en dyr løsning at opvarme huset med el, så temperaturen holder sig over de 14 grader, det anbefales.

Du kan spare mange penge ved i stedet at få installeret en luft til luft varmepumpe, der kan holde temperaturen hele vinteren meget billigere end andre alternativer.

Varmepumpe til hjemmet

Ønsker du i stedet at få installeret en varmepumpe i hjemmet kan du kontakte kobbero-vvs.dk i Sønderborg, som kan vejlede dig i forhold til det rigtige valg til dine behov.

Har du gulvvarme, kan du have stor glæde af en luft til vand pumpe, der udnytter varmen i luften til at opvarme vand både til varme og brug i vandhaner.

Lige meget, hvad ud vælger, er en varmepumpe et godt alternativ til opvarmning med for eksempel fossile brændstoffer eller el.

Indlægs forfatter: admin