Udnyt pladsen bedre på dit badeværelse

Det er ofte i badeværelset, at vi har de største problemer med pladsen. Især hvis du bor i lejlighed, så kan problemet være af en særlig karakter. Tit handler det i virkeligheden bare om at finde frem til den gode indretning. På den måde kan selv et lille badeværelse komme til at være både funktionelt og samtidig virke større end det reelt er.

Opbevaring på badeværelset

Ofte handler det om at finde de gode opbevaringsmuligheder til ens badeværelse. Samtidig er det en rigtig god ide at være konsekvent, når man vælger hvilke genstande, man putter i skuffer og skabe på badværelset. Du kan spare utrolige mængder plads, hvis du er god til at udvælge dine nødvendigheder til badeværelset og får gemt de ting væk, som du ikke bruger særlig tit. Sminke er for mange kvinder en nødvendighed på badeværelset. Men faktisk er det sældent, at det gode lys til at få lagt en smuk makeup, er at finde i ens badeværelse. Overvej derfor muligheden for at opbevare din sminke et andet sted med bedre lyssætning.

Bad over toilettet

Mange gamle lejligheder har så lidt plads, at man på det nærmeste skal tage bad hen over ens toilet. Det findes der også råd for, hvis du er villig til at ændre lidt på indretningen af dit bad og toilet. Gode ideer er der mange af og du kan hente en masse inspiration, ved at klikke dig videre her.

Indret dit badeværelse til velvære

En ny stor tendens inden for boligindretning er velvære og selvforkælelse. Individet er i højsædet og man skal have sig selv og ens eventuelle partner i tankerne, når man indretter sit badeværelse. Brugen af røgelse, lækre materialer og varme farver er på vej ind i indretningen igen og kan være med til at give den helt rigtige stemning af spa og wellness. Også levende lys og en ikke for hård kunstig belysning, kan være med til at opnå den ønskede velvære effekt.

Brug dit badeværelse til at restituere

Badeværelset skal være et helle og selvom man ikke har plads eller ejer et badekar, som ellers er ideelt til formålet, så kan man sagtens skabe den der afslappede og lækre stemning med relativt enkelte midler. Er man helt klar på den store forvandling af badværelset, så kig på lækre fliser i varme farver og vær ikke bange for at tage nogle chancer med din indretning.

Indlægs forfatter: admin