Orange peeling til tør hud fra Raz Spa

Se her! Hvad kan naturens gaver dog ikke gøre for dig? Her kan du få en blid ansigt orange peeling fra Raz Spa bygget på appelsin, tidselolie, rørsukker, bergamotte, ingefær og mandelolie samt en række vitaminer. ’ orange peeling’ renser godt op og skaffer dig af med de døde hudceller; porerne trækkes sammen og en aldrende trist hud strammes op og indgår i en sand foryngelseskur!

Raz spa orange peeling

Appelsinen er ikke bare glimrende kilde til C-vitamin; den har lige så gode egenskaber i forbindelse med hudpleje. Ser vi bort fra selve frugten kan appelsinjuice, ja endda appelsinskaller give dig en sand perlerække af fordele for din hud. Som med RAZ spa’s ansigtsmaske er den fortrinlig mod akne (bumser). Appelsinens høje indhold af citronsyre er ikke bare effektiv mod akne; syren hjælper også huden med at genoprette kollagent væv. Kollagen er ansvarlig for hudens opstramning og det forhindrer tidligt aldring. Appelsinen er et naturligt blegemiddel, der kan lindre mørke pletter på huden og fjerne dem effektivt, hvis den anvendes i længere tid. Det høje indhold af antioxidanter vedligeholder hudens oliering. orange peeling fra Raz Spa orange peeling er velegnet til både fedtet og tør hud. Døde hudceller og snavs fjernes og huden forbliver fugtet og tonet. Indholdet af Calcium bidrager til dannelsen af antioxidanter, og tør hud undergår en forvandling med et sundt og glødende skær.

Raz Spa Orange peeling økologis hudpleje billigst her

orange peeling fra Raz Spa rummer groft forarbejdede sukkerrør. Opløst på en fugtig hud opstår der en mild sukkersyre, der skånsomt bortfjerner døde hudceller og ’pifter’ huden op. Sukkeret er høstet og forarbejdet af økologiske sukkerrør fra landbrug i Sydamerika under ’fair trade’ ordningen. Frugtsyren giver klægheden af det stivnede materiale, der holder de døde for hornede overhudceller på plads.

Bergamot hører til blandt de ældste citrusfrugter. Under kejser Napoleons tid kendte man den som parfume. Den er unik, når det kommer til at modvirke irritation, mindre sår, rødmende hud og lignende. Det ældste krydderi, der blev transporteret med ‘krydderikaravanen’ fra Asien til Europa er ingefæren. Orange peeling har rensende egenskaber og den er fortrinlig til at sætte blodomløbet i gang. Ingefær er rensende, celledannende og så har den masser af antioxidanter. Raz Spa´s orange peeling sætter gang i blodomløbet, der er med til at opbløde din hud.

Med hensyn til vitamin indholdet er vitamin A er et hormon i hudceller. Vitamin B er nødvendigt for metaboliske processer. Vitamin E virker som beskytter mod de skadelige effekter af oxidanter. En betydningsfuld bestanddel med hensyn til cellemembraner er Lecitin eller phospholipid, som findes i æggeblommer og vegetabilske olier.

 

Denne Raz Spa orange peeling indeholder 250 ml.

Orange peeling fra Raz Spa er en blid ansigts peeling med mandelolie, rørsukker, tidselolie, ingefær, appelsin, bergamotte, A og E vitamin og de sunde naturlige forekomster af B5 samt D vitamin. Denne orange peeling fra Raz Spa fjerner døde hudceller, renser huden, opstrammer og sammentrækker huden aldrende hud.

Blid ansigts peeling her orange peeling fra Raz Spa. Økologisk og fair trade hudpleje produkter du sågar kan spise.

Indlægs forfatter: admin