Nuttede nips

Done by Deer er et skønt kvalitetsmærke med alt inden for børnetilbehør og nips til en hverdag med børn. Alle de nuttede nips fra mærket er brugbare, praktiske og gennemtænkte ned til mindste detalje – sarte farver og innovativt design er kombineret på elegant vis med europæisk sikkerhedsstandard. Du kan være sikker på det bedste til dine børn, når du vælger en ny rangle, nyt sengesæt eller andet lækkert fra Done by Deer.

I børnehøjde…

De enkle tegninger og børneinspirerede udformninger af elefanter, giraffer og andre idoler hos de mindste præger blandt andet den pragtfulde babynest fra Done by Deer. Den lille ’rede’ til guldklumpen, der giver tryghed og velvære i en stor, ny verden. Du får ro, når den lille ligger i trygge rammer, og det praktiske design tillader justering efter barnets størrelse. Når verden skal udforskes, er det fantasiske aktivitetsstativ eller den spændende pusleuro lige sagen for en lille størrelse. Fokus på sikkerhed og innovation giver timevis af underholdning for en nysgerrig lille én, og du behøver ikke være bekymret for, om noget er farligt eller sundhedsskadeligt. Selv i nattetimerne er Done by Deer med helt fremme med holdbare sengesæt i gode materialer og krammebamser til at falde i søvn med. Det er helt enkelt skandinavisk design, når det er bedst.

 Til dine børn!

Hos Minimirakler sælges luksus til børn, fordi dine børn fortjener det bedste. Kun gode mærker og topkvalitet slipper igennem det kritiske nåleøje, simpelthen fordi dine børn skal have det bedste. Filibabbas kendte kvalitet og praktiske materialer gør dem til et yndlingsmærke – tag et kig på udvalget og lad dig friste af fornuftige priser og god kvalitet: http://www.minimirakler.dk/shop/filibabba-80c1.html. De neutrale farver og det enkle design gør tilbehør som ammepude og sengetøj anvendeligt til både piger og drenge. Diskrete mønstre sikrer et klassisk look og gør de populære items til en sikker vinder, uanset om du køber dem selv eller forærer dem væk som gave. Er du i tvivl om julegaven til de nybagte forældre, så er et enkelt klik med bestilling hos Minimirakler nok – Filibabba hitter hver jul! Tøv ikke med at bestille, få rådgivning omkring størrelse, farve eller udvalg og returner bare, hvis det ikke passer. Gode priser og et stort udvalg er nødvendigt, hvis du skal kunne finde det, du har brug for til dine børn… det sørger Minimirakler for!

Indlægs forfatter: admin