Mere glæde på arbejdspladsen!

Vi kender alle sammen, inklusiv mig selv, hvor hårdt det er er at stå op en mandag morgen og tage motiveret på arbejde. Det er mindst lige så hårdt at rent faktisk forblive motiveret hele dagen igennem. Noget af det vigtigste på alle arbejdspladser, er selvfølgelig et godt arbejdsmiljø. Hvad der gør et arbejdsmiljø godt, er jo helt op til det enkelte individ. Jeg kan bare sige at en af de ting jeg finder vigtigt på en arbejdsplads, er nem adgang til varmt, forfriskende kaffe samt koldt, frisk vand. Det er selvfølgelig ikke det der for alle mennesker afgøre om det er et godt miljø at arbejde i. Men for mine kollegaer og jeg, betyder det i hvert fald en hel del.

Miljøet på vores arbejdsplads er fantastisk!

En af de ting der gør at jeg kan hive mig selv ud af sengen klokken 6.00 hver morgen, for at tage ind og arbejde, er det helt fantastiske arbejdsmiljø der er på min arbejdsplads. Hver morgen mødes mine kollegaer og jeg i pauserummet, hvor vi samles over en lækker kop kaffe fra en af vores mange kaffeautomater. Hvert eneste morgen sidder vi alle sammen, med hver vores ynglings kop kaffe, og taler om weekenden begivenheder, eller andet interessant. Også ved eftermiddagen kaffen kan vi findes med en kop kaffe i hånden, mens vi taler om dagens begivenheder og gøremål. Kaffen og kaffeautomaterne er for os, med til at skabe en helt speciel arbejdsatmosfære, der ikke blot gør at man føler at man skal være der, men er hyggelig. Vi skal trods alt huske, at vi som individer bruger det meste af dagens på arbejdspladsen. For mig, betyder min daglige kaffe med mine kollegaer altså rigtig meget, og specielt når det er lækker kaffe. Vores kaffeautomat er fra Aroma Coffee, og den nyder vi alle sammen fuldt ud, her kan vi alle få vores kaffe, præcis som vi gerne vil have den.

Ikke kun kaffepauserne skal være gode

Som sagt, skal der selvfølgelig meget mere til at skabe et godt og behageligt arbejdsmiljø, end kaffepauserne. En af de ting både jeg og mine kolleager er enige om er ekstremt vigtige på vores arbejdsplads, er nem tilgang til koldt, forfriskende vand. Jeg går personligt selv meget op i at drikke nok vand. Efter jeg begyndte at drikke mere vand, mærkede jeg en stor forandring. Jeg har sjældent hovedpine, og min koncentration er blevet betydeligt bedre! En god køler med vand, er altså ifølge mig rigtig vigtigt på en arbejdsplads. Vi arbejder mange timer, og har brug for meget vand i løbet af sådan en dag. Vand er noget af det vigtigste for kroppen, og specielt når vi bruger vores hjerne og/eller krop når vi arbejder. Vi arbejder mange timer i løbet af en dag, og derfor er nemt tilgængeligt vandt selvfølgelig helt essentielt! Ens hjerne består af rigtig meget vand, og ens energi, koncentrationsevne samt psykomotorfærdigheder afhænger faktisk en del af vand. Det er altså utrolig vigtigt at holde sig hydreret, specielt når man er på arbejde.

Indlægs forfatter: admin