Mange lækre feriecentre i Danmark

Der findes utroligt mange gode og smukke feriecentre rundt om i Danmark, så det er bare med at komme ud og opleve en masse af dem.

Kvaliteten er rigtig høj hvad angår mad og drikke, ligesom de historiske rammer ofte er eminente og et besøg værd i sig selv.

 

Kongen rundt på landevejen

I gamle dage blev der anlagt en masse skønne kroer rundt om ved de danske landeveje, så når kongen var ude at rejse, havde han altid et sted at overnatte og slukke tørsten.

Med tiden blev kroerne dog for alle og enhver, som var ude at rejse. Og på et tidspunkt blev der endda sat et maksimum over priser på en overnatning, så alle havde råd til at overnatte på en kro, når de var ude at rejse.

Det var kongens måde at få forbundet landet bedre, hele vejen fra Aabenraa i Sønderjylland og til resten af landet. Der blev også lavet regler om, at der maksimalt måtte være et vidst antal kilometer mellem hver kro. Dette er grunden til, at vi i dag har alle de smukke historiske kroer, som er blevet omdannet til moderne og skønne feriecentre.

 

Turisterne elsker vores historie og mad

 

Danmark er et af de hotteste turistlande, og der kommet flere og flere turister til Danmark. I 2017 kom der flere turister end nogensinde, og det ligner udviklingen vil fortsætte lang tid endnu.

Noget af det turisterne vil opleve er vores historie, som går langt tilbage i tiden. Maden er dog også et kæmpe trækplaster, og flok kommer hertil bare for at opleve det nordiske køkken. De kombinerer ofte et skøn og historisk feriecenter med den gode mad, så får de begge ting samtidigt.

Indlægs forfatter: admin