Bedste kaffeløsning til vores virksomheder

Kaffeløsninger til virksomheder – Hvor henne?

 

Vi kender det alle. Enten har den ansvarlige endnu engang glemt at købe kaffe, eller også dur den skide kaffemaskine ikke igen. Vores virksomhed var gentagende gange ude for det sidste. Vores kaffemaskine gik konstant i stykker, og vi begyndte at lede efter gode kaffeløsninger til virksomheder.

Vi ledte i noget tid, og wupti, så dukkede Aroma Coffee op.

Nu er alle vores kaffe-kvaler elimineret, og vi skal aldrig tænke på selv at fylde kaffe op.

En kaffeløsning til virksomheder med det hele

Kaffeløsninger til virksomheder

Vi anede slet ikke, at der fandtes sådanne kaffeløsninger, hvor de bare står for hele processen. Hos Aroma Coffee leverer de maskinen, kopperne og bønnerne. De udskifter sågar kaffemaskinen med en ny, hvis den skal repareres – de ved nok hvor vigtigt kaffe er i en virksomhed, der skal gøre rundt.

Og så tænker du sikkert – der må da være noget ved dem, som giver minuspoint?

Jeg har ledt og ledt, men selv smagen i kaffen er henrivende. Gode bønner fra Italien med saft og kraft, så alle vores medarbejdere hele tiden sidder oprejst i stolen fyldt med energi.

Prisen pr. kop kaffe til virksomheder

 

Priserne er ganske simple. Deres maskine ved hvor mange kopper kaffer de producerer, og så betaler vi bare pr. kop. Det er super billigt og uden skjulte omkostninger.

Jeg er dog over de medarbejdere, som ikke drikker op før de henter en ny – Godt nok er jeg mega glad for vores nye kaffeløsning til virksomheden, men vi fråser ikke med pengene.

De leverer overalt i landet, så der er ingen undskyldning for at din virksomhed ikke begynder at bestille kaffe fra Aroma Coffee.

 

Bestil en gratis prøveopstilling

 

JA du læste rigtigt. Det var den måde de fik os overbevist. Du kan få opstillet kaffemaskinen i nogle dage, hvor dine medarbejdere kan få gratis kaffe, og så kan du derfra beslutte dig om du vil have en permanent kaffeløsning til din virksomhed.

Vælg selv hvilken vareprøve du gerne vil teste af, og så er jeg faktisk sikker på, at dine medarbejdere vil overbevise dig om, at I skal have kaffe i din virksomhed fra Aroma Coffee.

 

Indlægs forfatter: admin