Ingen halloween fest uden vild halloween pynt

Selvom halloween ikke ligefrem er en dansk tradition, så har den efterhånden fundet sit indpas i Danmark sideløbende med andre amerikanske traditioner som Valentinsdag og Black Friday. Selvom vi har vores egen form for halloween med Allehelgensaften og ikke mindst har vores egen udklædningsdag i form af fastelavn, så har vi alligevel taget halloween til os, som noget særligt og dette i form af det uhyggelige, som her især er i fokus. Derfor er halloween lige så meget blevet en anledning til at holde fester omkring halloween med netop dette tema, hvor man går hele vejen med pynt og udklædning.

 

Man kan ikke holde en halloween fest uden også at gå all ind på den uhyggelige pynt. Et must til festen, som mange også allerede gør, er at skære græskar. De skaber den rette stemning ved ankomsten, da de kan stå med lys i ved døren. Ellers så er det blot at slippe den uhyggelige side løs og fylde hjemmet op med edderkopper, spindelvæv, skeletter, spøgelser og alt hvad man finder uhyggeligt. Måske endda selvlysende ting. Inspiration hertil kan findes på http://www.blikfangskostumer.dk/shop/halloween-pynt-27c1.html. Hertil skal man selvfølgelig lave mad, som ligner enten afhuggede fingre, heksegryde eller andet mere eller mindre ulækkert.

 

Halloween pynt hører sig til en rigtig halloween fest

Lige inde butikkerne går amok i alt for tidligt fremsat julepynt, så når det lige at vælte med alverdens halloween pynt til dem, som har taget denne traditions til sig. Skal man endelig holde en halloween fest, så er det da også bare at give den fuld gas på alle knapper med pynt og temafest. Enhver temafest kræver sin oppyntning og der er altså kun noget ved en temafest, hvis der er gjort noget ud af det. Om man så her indenfor vil lave et særligt gennemgående tema er op til en selv, det kunne være udelukkende spøgelser eller kirkegårdstema mulighederne er mange. Så har du også husket at få det hele med til den næste halloween fest?

 

Gå ikke ned på halloween pynt

Skal der være temafest, så lad der være temafest. Der er ingen tvivl om at en fest bliver sjovest, hvis den er gennemført og dette især, hvis der er et tema. Er man gået med på halloween bølgen og tænker at lave den fedeste halloween fest, jamen så er det bare at få samlet det mest uhyggelige og ulækre pynt til anledningen. Pynt kan fås i alle afskygninger, så det er bare at vælge det man bedst kan lide og få skabt den rette stemning. Vigtigst af alt er det ikke at gå ned på pynt, da det er herved man netop skaber stemningen og den fede temafest.

Indlægs forfatter: admin