Hvad er et pluk og pak center?

Hvis man har en webshop, som kører rigtig godt, og hvor der er mange varer tilgængelige, så kræver det ofte meget plads til opbevaring af varer. Det er langt fra de fleste, der kan have et stort lager af varer hjemme ved dem selv. Det kræver en enorm plads.

Ved at benytte sig af et pluk og pak center, så behøver man ikke at leje et lager til opbevaring af varerne. Derudover skal man transporterer sig frem og tilbage til lageret, når der er bestillinger, der skal afsendes.

 

Et pluk og pak center er et lager, hvor man kan få opbevaret ens varer. Når der tikker en bestilling igennem på ens webshop, så modtager pluk og pak centeret en notifikation med ordren.

De sørger derefter at finde varen frem, at pakke den og at sende den til køberen.

 

Gør brug af et pluk og pak center

Ved at benytte sig af et pluk og pak center, så sparer man sig selv for en masse tid, da man ikke selv skal stå for pakning og afsending af varerne.

 

Flere og flere er begyndt at benytte sig af et Pluk og pak center.

Der er nemlig mange penge at spare, da det er dyrt at leje et lagerrum.

 

Fordelene ved at benytte sig af dropshipping

Derudover er der mange andre fordele ved at være knyttet til et pluk og pak center.

De synkroniser med de flest shop typer. Der er automatisk lagerstyring og dropshipping mellem din webshop og andre markeder. Af andre markeder kan Amazon, Bilka og Wupti blandt andet nævnes.

Ved at bruge et pluk og pak center, så har du stadigvæk mulighed for at følge med i forsendelse af varerne. Ved at logge sig ind i lagerets system, så kan du følge ordrebehandlingen samt se, hvornår kunden har modtaget pakken.

 

Når man vælger at benytte sig af dropshipping, også kaldes et pluk og pak center, så har man stadigvæk tid til ens fuldtidsjob. Men samtidig har man også tid til at holde ens webshop opdateret. Det kræver noget at have en webshop. Den skal hele tiden opdateres med nye varer, der skal besvares E-mails fra kunder, og der er måske også nogle sociale medier, der skal opdateres.

Sådan nogen ting tager også tid. Derfor ser mange det som en fordel at bruge dropshipping, da de ikke behøver at stå for alt det praktiske med at sende varer osv.

Indlægs forfatter: admin