Hold din have ved lige med minimal pleje

Lever du et travlt liv hvor du forsøger at balance med fuldtidsarbejde, familieliv, venner, fritidsinteresser og andre forpligtelser er havearbejde nok det sidste du har lyst til at bruge tid på. Alligevel har du det sikkert ikke godt med bare at lade stå til, og kunne se hvor misvedligeholdt din have ser ud i forhold til naboernes.

 

Der er dog nogle tiltag du kan gøre, som kan sikre dig en fin og velplejet minimalistisk have, uden at det optager al din dyrebare tid. Det kræver blot de rigtige redskaber.

Investér i det rigtige udstyr

Du kommer rigtig langt i din have med blot en græsslåmaskine og en løvsuger. Disse to simple haveredskaber er alt hvad du har brug for til at have en flot og minimalistisk have.

Der er desværre ikke nogen genvej til at have en udførlig have uden besværet der ligger bag – med mindre man ansætter professionel hjælp, selvfølgelig. Beslut dig derfor blot for at have en minimalistisk have, hvor du blot har en græsplæne og måske et par bede at holde styr på.

 

Med en god græsslåmaskine til at trimme græsset og en løvsuger til at holde haven ren og fri fra nedfaldsblade vil du uden det store besvær hurtigt kunne skabe en fin have der ikke kræver meget vedligeholdelse. Du vil derved kunne frigøre meget tid fra de sure huslige pligter til at bruge på noget meget sjovere.

 

Har du børn, kan du også let involvere dem i havens vedligehold ved at lade dem bruge din løvsuger – under dit opsyn, selvfølgeligt. Det vil blot føles som en sjov leg for dem at gøre haven rent, og du vil kunne nyde al den ekstra tid du får ved at i alle hjælpes om at skabe en smuk og fin have.

Indlægs forfatter: admin