Formidabel frokost i Århus omegn!

Leder du efter en hyggelig og behagelig frokost restaurant nær Århus, og er du vild med frisk tilberedt fisk og diverse frokostanretninger af høj kvalitet, så bør du aflægge Restaurant Stockfleth nær Ebeltoft havn et besøg. Stedet fungerer både som frokost restaurant samt aften restaurant, og er kendt for at servere lækre frokosttallerkner med fødevarer af god kvalitet til en overkommelig pris. Stedet bestræber sig på at samarbejde med lokale producenter således, at maden både er bæredygtig og smagfuld! Al maden laves fra bunden af restaurantens passionerede kokke og medarbejdere. Hos frokost restaurant Stockfleth får du en delikat frokost af høj kvalitet, som kan nydes i naturskønne omgivelser!

Mere fisk på tallerkenen!

Fisk kommer i et utal af forskellige anretninger og tilberedes på mange forskellige måder, der alle smager skønt! Fisk er fyldt med sunde omega-3 fedtsyrer, og en af sundhedsstyrelsens 10 kostråd er, at man skal spise mere fisk! Faktisk anbefaler sundhedsstyrelsen, at man spiser fisk som hovedmåltid mindst 2 gange om ugen og flere gange om ugen som pålæg! Udover de sunde omega-3 fedtsyrer, er fisk også rigt på D-vitamin, selen og jod, som alle har et utal af gavnlige effekter på kroppen.

En nem måde at få spist mere fisk på, er ved et besøg forbi Restaurant Stockfleth! Restauranten er nemlig kåret som den bedste fiskerestaurant i Ebeltoft. Menukortet byder på en lang række fiskeanretninger, fra koldt til varmt. Har man ligeledes selskab, som ikke er til fisk, har restauranten også andre delikate anretninger, der ikke involverer fisk og skaldyr. Alle anmeldelser bevidner om mad af topkvalitet, og Restaurant Stockfleth er derfor en formidabel frokost restaurant!

Nyd maden i skønne omgivelser!

Noget af det, som også gør Restaurant Stockfleth til et fantastisk sted at nyde sin frokost er, udover den velsmagende mad, også de naturskønne omgivelser i Ebeltoft havn. Kommer man i sommerhalvåret, har man mulighed for at sidde udenfor og mærke de varme solstråler og den livlige atmosfære på kajen. Stemningen i Ebeltoft havn er i top, især i sommerhalvåret, hvor der summer af liv og aktivitet. Kommer man derimod i de køligere måneder, kan man nyde sin frokost i Restaurant Stockfleths lyse lokaler der byder på en stilbevidst og moderne indretning.

Alt i alt er Restaurant Stockfleth en skøn frokost restaurant, der serverer gourmetmad i topklasse lavet på fødevarer af høj kvalitet. Leder man efter et godt sted at nyde sin frokost, bør man klart lægge vejen forbi!

Indlægs forfatter: admin