Få den perfekte kaffe til virksomheder og erhverv

Jeg har længe gjort mig mange tanker omkring hvordan jeg kunne finde den perfekte kaffeløsning til min virksomhed. Jeg er virksomhedsejer med 15 ansatte og jeg har erfaret mig at et af de vigtigste parametre for et sundt arbejdsmiljø er god kaffe!

Efter min mening er kaffe til virksomheder noget der bliver underprioriteret hos mange virksomhedsejere. God gratis kaffe til dine ansatte, skaber grobund for gode arbejdsrelationer og et godt miljø.  Efter flere forskellige kaffeløsninger fandt jeg endelig den helt optimale løsning, læs med herunder.

 

Kaffe til virksomhederDårlig kaffe til virksomheder betyder dårlig arbejdsmoral

I flere år havde vi en kaffeautomat af ringe kvalitet og jeg fandt ud af hvor meget dette påvirkede mig og mine ansatte på en normal arbejdsdag. Efter en lang cykeltur i sne i og slud en kold december morgen, er der simpelthen ikke noget værre end at trække en kop kaffe i en sølle kaffeautomat, som smager af kogt vand og så noget udefinerbart.

Derfor besluttede mig og mine ansatte at gøre noget ved problemet! Efter noget tid fandt jeg frem til Aroma Coffee, som tilbyder kaffe til virksomheder i forskellige afstøbninger. Aroma Coffee sælger både kaffeautomater og kaffe til virksomheder. Efter lidt research besluttede jeg at købe Fanke Foam Master fra Aroma Coffee

 

Kaffe til virksomheder på pletten!

To dage efter mit køb, blev min kaffeautomat leveret og installeret. Der er styr på servicen hos Aroma Coffee! På den måde skulle jeg ikke gøre andet end at trykke start og så var der friskbrygget kaffe. Vi har gjort det sådan at vi også får leveret kaffe på abonnement basis. Tilmed er det også muligt at leje deres kaffemaskiner, hvis man af den ene eller anden årsag ikke er interesseret i at købe en kaffemaskine.

 

Slut med dårlig kaffe!

Efter vores implementering af vores nye Fanke Foam Master er der sket meget med arbejdsmiljøet. Jeg glæder mig nu til at møde ind på arbejde efter en kold og lang cykeltur og få en god kop varm kop kaffe at starte dagen på. Nu mødes vi ved kaffe maskinen med et smil på læben og den gode kaffe er blevet et samtaleemne. Derfor vil jeg anbefale at tjekke Aroma Coffee ud – husk de både har kaffeautomater og kaffe til virksomheder.

Indlægs forfatter: admin