Et mellem vinkøleskab kan bruges af mange

At vælge mellem de forskellige størrelser man kan finde vinkøleskabe i kan være noget af en jungle. Der er de helt små, mellemstørrelserne og så er der de helt store. Er man en form for restauration vil det stort set altid være mest oplagt at købe det helt store vinkøleskab. Og i mange tilfælde vil det endda være nødvendigt at købe mere end ét stort vinkøleskab fordi, at man har så mange vine, der skal have den helt rette temperatur. Det bliver straks lidt sværere hvis man skal købe et vinkøleskab til hjemmet. For her vil man nok være meget i tvivl om, hvorvidt det er mest oplagt at købe et i den lille størrelse eller i mellem størrelsen. Se mere på siden https://vinkøleskabguiden.dk/, hvor der står mere om overvejelser i forhold til størrelser.

Et mellemstort vinkøleskab er til vinsamleren

Er man en vinsamler med en forholdsvis høj ambition om at vide meget om vin så vil det i mange tilfælde være det mellemstore vinkøleskab man får mest ud af. Her har du nemlig både rummeligheden, størrelsen og muligheden for at have det indbygget. Netop af den grund er det uden tvivl også primært dette vinkøleskab man ser ude i de danske hjem blandt ambitiøse vinsamlere.

 

Det er væsentligt større end det helt lille vinkøleskab man også kan få. Det lille kan nemlig blot rumme seks flasker, hvilket ikke er nok hvis man er ambitiøs omkring sin vin. Denne mellemstørrelse kan rumme omkring 106 flasker. Det er klart, at det varierer lidt alt efter hvilket vinkøleskab der er tale om. Men som udgangspunkt er det ca. 100 vinflasker du kan have i sådan et skab. Alle flaskerne er fordelt på fem hylder. Det betyder, at du kan sortere dine vinflasker helt som du vil og efter dit eget system.

Indlægs forfatter: admin