En personlig gave

Det kan være svært at finde den helt rigtige gave til en man holder meget af. Man vil altid gerne give noget, som modtageren bliver begejstret for, og det er der jo ikke noget at sige til. En af de bedste måder at gøre det på, er ved at give en personlig gave. En personlig gave kunne eksempelvis være en nøglering med gravering af deres familie eller venner. Her i denne artikel vil vi forsøge at hjælpe dig, så du har nogle pointers til når du skal finde en gave.

En god personlig gave

En personlig gave er næsten altid at foretrække for de fleste. Måske ikke altid hvis det er til børn, som hellere vil have noget legetøj eller lignende. Men hvis du skal ud og finde en god personlig gave til en ven eller familiemedlem, så kan du sådan her. Find en kuglepen eller computeren frem, og begynd at skriv alle de ting ned, som du kan komme i tanke om at personen godt kan lide. Ikke tænkt for meget over de forskellige ting, det vigtige her er bare at du får noget ned på papiret, så du har noget at arbejde med.

Når du har en hel liste med ting og sager, som personen godt kan lide, så kan du begynde at kigge på dem. Find ud af hvilke ting der hænger lidt sammen, og hvad personen eventuelt mangler.

Vær kreativ

Når du har alle tingene skrevet ned, så er det ved at være tid til at blive kreativ. Det kan være at personen, som skal have en gave, er fuldstændig pjattet med sin hund. Her kan du eventuelt se om du kan få fingrene i et billede af hendes hund, og få kontaktet en dygtig maler eller tegner, som kan tegne hendes hund i et stort format, så hun kan få det. Det er i hvert fald én måde at finde en rigtig god personlig gave på. Jeg har selv fået lavet mange billeder, tegninger og malerier til gaver. Der findes også hjemmesider der kan gøre dette, men der bør man lige tjekke op på hvad de tidligere har lavet. Hvis personen nu ikke er vild med hunde, så kan det være at det er en katteperson. Hvis det ikke er noget med dyr, så kan det være at personen har børn eller nær familie, som du kan få lavet et maleri af. Hvis I nu er en gruppe venner, som er meget tætte, så overvej at få malet et godt gruppefoto af jer alle sammen. Der er så mange muligheder, når det kommer til det malerier.

Eftersom du selv kender personen bedst, så er kun dig selv, der inderst inde ved hvad personen vil blive rigtig glad for.

Du kan også lave det gode gamle trick, hvor du spørger dem: Gæt hvad jeg har købt til dig. Derefter siger de forhåbentligt noget, som de egentlig ønsker sig, og så køber du bare det. Nemt og hurtigt, men der er mange der kender til tricket efterhånden.

 

Indlægs forfatter: admin