Dating er nemmere og sjove end nogensinde

Er du single anno 2017, så er det bare med at komme på nettet og få oprettet en profil på en af de mange online datingportaler. Der er nærmest sider for enhver smag, om du så søger en kæreste for livet eller mere uforpligtende hygge.

Det største problem nu om dage er at overskue det hele, og finde ud af hvilken datingportal, som passer lige netop til dig. Det kan være godt at surfe lidt rundt på de forskellige sider, for lige at danne sig et overblik over tonen og målgruppen.

Vi er alle forskellige, og det er også dette som datingsiderne lever af og derfor, der er så mange forskellige at vælge i mellem. Så tænk godt over hvad du søger, så er der med sikkerhed en datingportal, som kan hjælpe dig med dette.

 

De fleste danskere mødes på nettet

 

Før i tiden kunne der være nogen som syntes, at det var lidt mærkeligt og kikset at møde en kæreste på nettet. Det er dog langt de færreste som vil rynke på næsen over dette i vores moderne digitale tidsalder, hvor nettet bare er en teknologi, som åbner adskillige døre.

Faktisk er det blevet mere moderne at mødes på nettet end i byen. Det er ved at være en udbredt opfattelse, at man møder mere seriøse partnere online end man gør kl. 03 lørdag aften i baren på den lokale bodega.

Og dette kan der bestemt være noget om. Du har nemlig langt bedre mulighed for at sidde i fred og screene de mulige emner, samtidig med der er så enormt mange at vælge mellem.

 

Gør dating til en leg

En af de ting, som mange parterapeuter anbefaler er at gøre hele dating oplevelsen til en leg. Så i stedet for at se dating som et nødvendigt onde til at finde, hvad man nu søger, så prøv at find glæde og sjov i selve processen.

Hvis du gør dette, er det langt nemmere at slappe af og det hele bliver både sjovere og man får langt større chance for at finde den rette. Hvis man er alt for fokuseret på at nå i mål, så bliver det nemt forkrampet og man kan komme til at virke akavet og desperat.

Så prøv at hvil i dig selv og find glæde i tanken om alle de eventyr der venter derude i den fantastiske dating verden. Skulle der gå lang tid inden du møder den rette for dig, så bliver eventyret bare længere og sjovere. Og mon ikke du når alt det du skal nå, selvom det tager noget tid at finde det du søger.

 

Overblik over datingsider på nettet

 

Et godt overblik over datingsider finder man på datingpilot.dk. Her er de største danske datingsider samlet med en kort beskrivelse og kundetilfredshed.

Siden er god til hurtigt at danne det forkromede overblik, så du slipper for at google alt for meget efter diverse datingsider.

Samtidig er siden god til inspiration, da de fleste slet ikke er klar over hvor mange gode datingsider som findes. Så det er bare med at komme i gang med din dating, det har aldrig været sjovere.

Indlægs forfatter: admin