Et kontorhotel med café og mødecenter

Skal man ud og finde et kontorhotel så kan det næsten virke som en for uoverskuelig opgave. For man vil hurtigt blive overrasket over hvor nemt det i dag er at finde et kontorhotel. Hvor man for blot ti år siden af og til skulle til helt andre lande så er det de færreste danske byer, som ikke har et kontorhotel, hvor man kan slå sig ned. Det skyldes især, at der i dag er så mange mennesker, som har en løs tilknytning til det etablerede arbejdsmarked. De har ikke noget kontor eller noget specifikt firma, hvor de arbejder. Netop derfor er det mere meningsfuldt for dem at have et fast og åbent kontorhotel, hvor de kan komme når de vil og sparre med ligesindede, som er i nogenlunde samme situation.

God kaffe er vigtigt for et kontorhotel

Langt størstedelen af alle mennesker i dette land er vilde med kaffe. De fleste drikker det som var det vand, og for mange starter dagen ikke før de har fået deres første kop kaffe. Både koffeinen og det rituelle ved kaffen er noget, som folk nyder meget og netop derfor er kaffe vigtigt for en arbejdsplads. Har man været kontoransvarlig på et kontor vil man vide hvor meget det betyder, at der altid er kaffe. Der vil ikke gå mange minutter før manglende kaffe vil blive et stort problem. Snart vil folk gå hjem og de vil forlade kontorerne for at gå ud i byen for at finde kaffe. Leder man efter et kontorhotel bør man derfor sørge for, at det er et sted med kaffe.

 

Spørger man lederen af det pågældende kontorhotel er det ikke sikkert, at personen vil være ærlig. Derfor er det altid en god ide at gå ind i caféen, hvis der er sådan en. Her kan man spørge en af de søde baristaer om der altid er kaffe. Siger de, at der altid er kaffe er det en god ting da det betyder, at man aldrig løber tør for kaffe. Inviterer man vigtige kunder eller forretningspartnere til et kontorhotel, hvor der ikke er kaffe kan det også ende med at være et problem. Der vil ikke gå lang tid før en i selskabet spørger om I ikke skal tage mødet ude i byen i stedet. Det skaber en mindre grad af troværdighed i forhold til dig, så det kan have en dårlig indflydelse her. Netop derfor bør du altid have det som et vigtigt element i dine kriterier for kontorhotel, at der altid er kaffe. Udover, at der skal være kaffe er det også vigtigt, at den er god. Den skal smage af noget, og så skal der også altid være rigeligt med mælk. Mange mennesker foretrækker nemlig deres kaffe med mælk og dem skal du selvfølgelig have stor respekt for.

Et mødecenter på kontorhotel gør også en forskel

Skal du holde mange møder er det naturligvis vigtigt, at du også har et mødecenter hvor du kan invitere folk hen. Det er også meget ofte noget du får med når du bliver en del af et kontorhotel.

 

Indlægs forfatter: admin